سفارش تبلیغ
صبا ویژن

لیبرالیسم

آشنایی و کاربرد انواع مگس سرکه وحشی اسکارلت نر و ماده

آشنایی و کاربرد انواع مگس سرکه وحشی اسکارلت نر و ماده

آشنایی و کاربرد انواع مگس سرکه وحشی اسکارلت نر و ماده در سایت جسارت

مگس سرکه,مگس سرکه آزمایشگاه ژنتیک,مگس سرکه وحشی,مگس سرکه اسکارلت,مگس سرکه رابی,مگس سرکه چشم سفید,مگس سرکه موتانت,مگس سرکه چشم قرمز,مگس سرکه Sepia,مگس سرکه محیط کشت,مگس سرکه گزارش کار ازمایشگاه ژنتیک,مگس سرکه تیپ وحشی,مگس سرکه Wild,مورفولوژی مگس سرکه وحشی,موتانتهای مگس سرکه,مگس سرکه در محیط کشت

آشنایی و کاربرد انواع مگس سرکه وحشی اسکارلت نر و ماده

مگس سرکه , مگس سرکه آزمایشگاه ژنتیک , مگس سرکه وحشی , مگس سرکه اسکارلت

در این مطلب از سایت جسارت به آشنایی و کاربرد انواع مگس سرکه وحشی اسکارلت نر و ماده می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

 از آنجائیکه چاقی ، دیابت واختلالات مرتبط با این بیماری در سالهای اخیر در هم? کشورهای جهان اپیدمیک شده است، دانشمندان در حال بررسی عوامل و فاکتورهای مرتبط با این بحران سلامت عمومی، از زوایای مختلف هستند. در حالیکه شیو? زندگی بی تحرک فعلی و مصرف غذاهای حاوی شکر و چربی فراوان باعث افزایش میزان دیابت شده است، فاکتورهای ژنتیکی باعث می شود برخی افراد نسبت به سایرین در معرض خطر بیشتری برای ابتلاء به دیابت باشند.

مگس سرکه

مگس سرکه ، بخشی از زندگی هستند ؛ معمولا در تابستان می‌آیند، که محصولات تازه فراوان هستند و در فضای آزاد زودتر می‌گندند! کم پیش می آید که اطراف آشپزخانه‌تان، چند مگس در حال وز وز کردن پیدا نکنید. آن‌ها هر آن چه را که کمی لک داشته باشد یا له شده باشد، می‌خورند، می‌توانند از هر در باز یا سوراخ‌های کوچک پنجره داخل شوند و به سرعت تولید مثل می‌کنند.  دوره‌ی باروری آن‌ها بسیار سریع است. تنها 12 تا 15 ساعت زمان می‌برد تا تخم گزاری کنند  و در عرض یک هفته، آن تخم‌ها به مگس سرکه بالغ تبدیل می‌شوند، پس به سرعت ممکن است دچار دردسر شوید.

آشنایی و کاربرد انواع مگس سرکه وحشی اسکارلت نر و ماده

مگس سرکه , مگس سرکه آزمایشگاه ژنتیک , مگس سرکه وحشی , مگس سرکه اسکارلت

محققین دانشگاه مری لند از مگس سرکه( دروزوفیلا ملانوگاستر) به عنوان یک مدل برای بررسی ژنها و مسیرهای ژنتیکی دخیل در تغییرات متابولیکی منجر به مقاومت بدن به انسولین و ایجاد دیابت در انسان، استفاده کردند.

مگس سرکه آزمایشگاه ژنتیک

مگس‌های میوه? نوع وحشی، به رنگ زرد-قهوه‌ای با چشمان قرمز آجری و حلقه‌های سیاه عرضی در سراسر شکم هستند. آن‌ها دودیسی جنسی را نشان می‌دهند: ماده‌ها نزدیک به 2?5 میلی‌متر (0?098 اینچ) طول دارند و نرها کمی کوچک‌تر با پشت تیره‌تر هستند. نرها به آسانی براساس تفاوت‌های رنگ، از ماده‌ها متمایز می‌شوند؛ همچنین با یک تکه? متمایز سیاه (کمتر دیده‌شده در مگس‌های نوظهور) در سطح شکمی (نگاره? 1 را ببینید) و شانه‌های جنسی (ردیفی از موهای تیره بر روی قوزک نخستین پا)

آشنایی و کاربرد انواع مگس سرکه وحشی اسکارلت نر و ماده

مگس سرکه , مگس سرکه آزمایشگاه ژنتیک , مگس سرکه وحشی , مگس سرکه اسکارلت

پروفسور Leslie pick و همکارانش در بخش حشره شناسی چگونگی ایجاد تغییر در ژنهای مگس سرکه را که سبب کاهش تولید انسولین می شود ( مانند دیابت نوع 1 در انسان) در مقاله ای که در ماه نوامبر سال 2009 در مجل? the proceedings of the national Academy of science به چاپ رسید، توضیح دادند.

مگس سرکه وحشی

تنها عوامل محدودکننده حیات این مگس،دمای محیط و رطوبت است.نام علمی این مگس یعنی Drosophila به مفهوم عاشق شبنم (lover of dew) می‌باشد و علت این نامگذاری این است که، این مگس دوستدار نواحی مرطوب برای زندگی است. رشد و نمو این گونه وابسته به دما بوده و مگس‌های بالغ قادر به تحمل دماهای خیلی کم نمی‌باشند. در شرایط آب و هوایی سرد، معمولا مواد غذایی نیز کم یافت می‌شود و درنتیجه، مگس سرکه در دمای پایین دوام نمی‌آورد.  مگس سرکه یا مگس میوه و یا بهتر است بگوییم Drosophila melanogaster مگسی است از زیرراسته مگسهای Brachycera و راسته دوبالان Diptera می‏باشد طول بدن این مگس 4-3 میلیمتر و به رنگ های زرد ، قهوه ای ، خاکستری تا سیاه بوده و موی آریستا در شاخک ها پروش بوده و بند سوم شاخک تا حدودی تخم مرغی است .غالبا چشمهای مرکب آن درشت و قرمز رنگ بوده و بالها در حالت استراحت بطور مسطح و در پشت بدن قرار می‏گیرند فاقد قاشقک بال بوده و بر روی میوه های در حال تخمیر و اطراف خمره های سرکه دیده می‏شود و دارای چهار جفت کروموزوم است، بعد از اینکه عمل لقاح صورت گرفت و زیگوت تشکیل شد ، مراحل رشد و نمو رویانی در داخل غشاءهای تخم انجام می‏گیرد و سپس لارو از تخم خارج شده و با تغذیه و رشد خود در نهایت به شفیره تبدیل می‏ شود.